Hovedretter

 
Til alle menuer hører valgfri kartofler og sovs.
 
Kartofler : hvide-brune-krydderstegte-friture stegte-flødebagte-kroketter-rösti eller ovnbagt kartoffelmos
 
Sovs: brun-persille-aspagers-rødvin-hvidvin-smør-champignon-bearnaise eller dressing.
 
Menuer:
 
Gammeldags oksesteg med franske kartofler-grøntsager- asier og tyttebærsyltetøj
 
Oksefilet med broccolisalat og indbagte løgringe.
 
Oksemørbrad med salat -ovnbagte grøntsager og stegte svampe (tillæg 30kr pr kuvert)
 
Mexicomarineret svinekam med grøntsager rodfritter og salat
 
Svinekam med bacon- grøntsager-tyttebær og asier
 
Flæskesteg med rødkål-asier og franske kartofler
 
Svinemørbrad med løg-ovnbagte tomater-stegte svampe og indbagte løgringe
 
Honningmarineret skinke med grøntsager og coleslaw
 
hamburgryg med ovnbagte grøntsager
 
Grillstegte ribben med salat og grøntsager
 
Kalvesteg med grøntsager -bacontern-glaserede små løg og salat
 
Kalkunbryst  med bacon- pasta eller tomatsalat og grøntsager
 
Kyllingbryst med bacon -fetasalat-champignon og brød
 
Andebryst med rødkål og stegte grøntsager
 
Ovnbagt laks med grøntsager-svampe og rosmarin og spelt salat med stegte/syltede blommer
 
 
 
 
Lamborg Festlokaler  | lene@lamborghus.dk